Terapien

Kirsten Heide Psykoterapi

Når vi mister kontakten til os selv, kan vi miste følelsen af selvværd og retning i livet. Vi kan komme til at lukke af og fjerne os fra det, vi allermest længes efter. Denne vildfarelse kan udtrykke sig gennem symptomer som angst, stress, depression, ensomhed og relationsproblemer.


Via nærværet i nuet kan vi komme i kontakt med de mekanismer og mønstre, som i første omgang ledte os væk. Mønstre vi har dannet som en måde at overleve på, når vi ikke har følt os mødt og rummet eller har været udsat for traumer. 


Jeg tilbyder psykoterapi med fokus på nærværet i kroppen i nuet. En hjælp til at du kan finde tilbage til det, der er dig, din vitalitet og livskraft. Når du kommer i dybere kontakt med dig selv, øges din evne til at være i dybere kontakt med andre mennesker.


Vi finder sammen ud af, hvordan vi skal arbejde - hvad du har behov for, og hvad der virker for dig. Jeg er uddannet i flere forskellige terapeutiske retninger og bruger elementer fra mindfulness, gestaltterapi, kognitiv terapi og neuroaffektiv terapi.


Jeg er særligt glad for at arbejde med NARM, som er min seneste videreuddannelse. NARM står for Neuro Affektiv Relationel Model. Motoden retter sig mod udviklingstraumer - det vil sige, traumer vi har fået med fra de første år af livet i relation til vores forældre/nære omsorgspersoner. Her arbejder vi både på det kognitive, det følelsesmæssige og det kropslige plan. Det er en nænsom metode, som på samme tid er meget effektiv.


Særlige erfaringsområder:

Udviklingstraumer

Barn af misbrugende forælder

Seksuelle krænkelser/incest

Lavt selvværd

Depression

Stress

Angst

 

Copyright @ All Rights Reserved